Donaris 930 x 122

bebeluș

UPDATE: ALERTĂ MEDICALĂ PENTRU UN COPIL NĂSCUT PREMATUR

UPDATE: Alertă medicală pentru un copil născut prematur. Elicopterul nu mai poate ajunge în Câmpulung Muscel din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

În schimb, va veni un echipaj cu ambulanță de la Secția de Neonatologie a Spitalului „Polizu” pentru a-l prelua pe bebeluș.

Un elicopter SMURD este așteptat să aterizeze pe stadionul din municipiul Câmpulung Muscel pentru a prelua un copil născut prematur.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Bebelușul, care are probleme de sănătate, născut în urmă cu doar câteva ore la Spitalul Municipal din Câmpulung, va fi transportat la elicopter de un echipaj cu ambulanță SMURD.

Copilul va fi transferat cu elicopterul la Spitalul Clinic „Gheorghe Polizu” din București pentru investigații amănunțite și tratament de specialitate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3