NOR CURIER 930X122

incendiu

UPDATE: ARDE O FOSTĂ ȘCOALĂ DIN ARGEȘ

(UPDATE ORA 21:45): Au ars acoperișul pe aproximativ 300 de mp, circa 300 de kg de materiale textile, în jur de 300 de kg de hârtie și elemente de mobilier din interiorul a două încăperi. Incendiul, precizează ISU Argeș, a pornit de la o țigară aprinsă aruncată la întâmplare. Persoana vinovată nu a fost identificată. 

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

(UPDATE ORA 20:35): Arde o fostă școală din Argeș. Școala este dezafectată de aproximativ 8 ani, ne informează șeful ISU Argeș, Bogdan Olar.

Intervin trei echipaje cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje cu autoscară, un echipaj cu o autospecială de primă intervenție și comandă și un altul cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Bradu.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Un incendiu a izbucnit în această seară la o clădire dezafectată (o fostă școală) din satul Odăeni din comuna Suseni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, ard generalizat acoperișul și o fostă sală de clasă.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de circa 300 de mp, conform sursei citate. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90