NOR CURIER 930X122

împușcat

UPDATE: CAZUL POLIȚISTULUI ARGEȘEAN UCIS LA VÂNĂTOARE – TATĂ ȘI FIU, REȚINUȚI

UPDATE: Cazul polițistului argeșean ucis la vânătoare – Tată și fiu, reținuți. „Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare două ordonanțe de reținere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș pe numele celor doi bărbați bănuiți de omor și braconaj, respectiv braconaj și mărturie mincinoasă”, transmite Poliția Argeș.

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

Potrivit anchetatorilor, cei doi bărbați sunt tată și fiu. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că tatăl, în vârstă de 60 de ani, l-ar fi împușcat, accidental, pe polițist. Fiul acestuia este acuzat de mărturie mincinoasă, niciunul dintre bărbați nerecunoscând fapta.

Argeșenii, prieteni cu victima, dețineau legal arme de vânătoare, dar nu aveau autorizație pentru a vâna în perioada respectivă, fapt pentru care sunt cercetați și pentru braconaj.

Citiți și: Polițist, eroul unor părinți: Nu a stat pe gânduri și a făcut asta pentru copil

Cei doi l-ar fi dus pe Nicolae Cătălin Ristescu la Spitalul din Curtea de Argeș în noaptea în care a avut loc incidentul. Pentru că polițistul ar fi fost dus la spital foarte târziu după ce a fost împușcat, după ce pierduse mult sânge, anchetatorii au decis cercetarea bărbatului de 60 de ani pentru omor, iar nu pentru ucidere din culpă.

„Politistii Serviciului Investigații Criminale Argeș au condus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș doi bărbați de 60 și 35 de ani, ambii din Mușătești. Cei doi sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de braconaj și omor”, informează Poliția Argeș.

Cei doi argeșeni sunt anchetați în cazul morții polițistului Nicolae Cătălin Ristescu, în vârstă de 28 de ani. Tânărul a murit la jumătatea lunii august într-un spital din București.

Vă amintim că Ristescu, originar din comuna argeșeană Mușătești, angajat la Direcția Generală a Poliției Municipiului București, a ajuns inițial, pe 29 iulie 2019, la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș după ce a fost împușcat cu o armă de vânătoare. Detalii despre subiect AICI și AICI. Vom reveni cu amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3