930 x122 grota rece

albota

UPDATE: EXPLOZIE ÎN ALBOTA. BĂRBAT RĂNIT

UPDATE: Explozie în Albota. Bărbat rănit. ISU Argeș precizează că persoana rănită este un bărbat în vârstă de 31 de ani. Acesta prezintă suspiciune de fractură la mâna dreaptă, o plagă la gât și leziuni pe față și la torace. Rezervorul îi fusese adus de o altă persoană pentru a fi sudat, informează sursa citată. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Echipajul SMURD i-a acordat primul-ajutor, după care bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești cu o ambulanță a Serviciului Județean de specialitate. 

O persoană a fost rănită în urma unei explozii care a avut loc în urmă cu doar câteva minute pe strada Sorești din comuna argeșeană Albota. Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Potrivit sursei citate, explozia s-a produs la un rezervor de camion, rezervor încărcat cu combustibil lichid, în timp ce persoana respectiva suda rezervorul. Deocamdată, nu se cunoaște care este starea victimei.

La fața locului intervin un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD din Pitești. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90