New Profesional Consult 930 x 122

etaj

UPDATE: FEMEIE DECEDATĂ LA SPITAL

UPDATE 2: Femeia a decedat la spital, informează Poliția Argeș.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

UPDATE 1: Femeie cu multiple traumatisme, dusă la spital. ISU Argeș precizează că femeia a fost preluată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și a fost transporatată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. ”Prezenta multiple traumatisme, este intubată.”, este mesajul transmis de sursa citată.

Pe de altă parte, Poliția Argeș informează că femeia are 60 de ani și că. Potrivit primelor date oferite de anchetatori, ar fi încercat să se sinucidă.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În urmă cu puţin timp, o femeie a căzut de la etajul 4 al blocului D27 din cartierul piteștean Popa Șapcă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

La faţa locului intervine un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Momentan, nu sunt informații despre modul în care a avut loc incidentul. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3