Donaris 930 x 122

politia

UPDATE: FLAGRANT. FEMEIE ȘANTAJATĂ. PITEȘTENI REȚINUȚI

UPDATE: Poliția Argeș informează că cei doi piteșteni, Alexandru B., de 24 de ani, și Valentin B., de 25 de ani, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Conform sursei citate, mâine vor fi prezentați Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare împotriva lor a unei măsuri preventive.

Citiți și: ACUM: POLIȚIA ATENȚIONEAZĂ

Doi piteșteni, în vârstă de 24 și, respectiv, 25 de ani, sunt audiați la această oră în sediul Poliției orașului argeșean Ștefănești. Cei doi sunt bănuiți de șantaj.

Polițiștii au stabilit că, în ultimele două săptămâni, tinerii ar fi amenințat o femeie, de 22 de ani, din Ștefănești, cu divulgarea unor imagini cu caracter compromițător dacă nu ar primi de la ea 2.500 de euro. Femeia a sesizat Poliția, iar Poliția a organizat flagrantul.

Citiți și: ACUM, ÎN ARGEȘ: RISC MAXIM. POLIȚIA AVERTIZEAZĂ

Unul dintre cei doi bărbați ar fi avut o relație cu femeia.

Potrivit Poliției Argeș, în noaptea de 5 spre 6 aprilie 2018, indivizii ar fi fost prinși în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să intre în posesia banilor. La flagrant au participat polițiștii din Ștefănești și ai Brigăzii Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Biroul de Credite
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066