930 x122 grota rece

accident

UPDATE: IMPACT FRONTAL. ACCIDENT CU VICTIME ÎN ALBOTA

UPDATE: Impact frontal. Accident cu victime în Albota. Un șofer de 28 de ani, din municipiul Pitești, în timp ce se deplasa dinspre Pitești spre Slatina, a intrat în depășire, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autocamion.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

La volanul acestuia se afla un bărbat de 34 de ani, din Mehedinți. În urma accidentului au fost răniți ușor șoferul piteștean și pasagerul din autoturism, un tânăr de 19 ani, precizează Poliția Argeș.

Un accident rutier în care sunt implicate un autoturism și un autotren s-a produs cu puțin timp în urmă pe DN 65 Pitești – Slatina, în comuna Albota.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) și Poliția Argeș.

Sunt două victime, conștiente și neîncarcerate, precizează ISU Argeș. La fața loului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială și două ambulanțe.

Pe de altă parte, conform Poliției județene, traficul rutier se desfășoară pe un singur sens de mers. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90