SMART KIDS 930X122

accident

UPDATE: IMPACT FRONTAL. RĂNIȚI, MAȘINI FĂCUTE PRAF

UPDATE 2: Impact frontal. Răniți, mașini făcute praf. Bilanțul final al accidentului este următorul: 6 persoane (câte 3 pasageri din fiecare mașină) au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru a li se acorda îngrijiri medicale. 

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Constanța s-ar fi încadrat greșit pe breteaua autostrăzii și ar fi ajuns pe contrasens, acolo unde mașina ar fi lovit frontal un alt autoturism, înmatriculat în Argeș. 

UPDATE 1: Contrar primelor informații „la cald”, ISU Argeș precizează că niciuna dintre persoanele din autoturisme nu este încarcerată. Traficul rutier în zonă este blocat, transmite sursa citată.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în urmă cu puține minute la kilometrul 118 al autostrăzii Pitești-București, pe sensul de mers către Capitală. O persoană ar fi încarcerată. Informația este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu o autospecială de descarcerare, un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un altul cu ambulanță SMURD de prim ajutor. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90