930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: IMPACT FRONTAL. VICTIME MULTIPLE, FATĂ ÎN COMĂ

UPDATE: Impact frontal. Victime multiple, fată în comă. Accidentul a avut loc după ce „un tânăr de 22 de ani, din localitatea Scornicesti (județul Olt), care circula pe DN 67 B, dinspre Pitești către Drăgășani, pe fondul altor preocupari de natură a-i distrage atenția în timpul mersului, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Bârla, ce circula regulamentar din sens opus”, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Conform sursei citate, au rezultat următoarele victime:
– o fetiță de 9 ani și trei tinere de 15, 16 si, respectiv 21 de ani, din primul autoturism;
– șoferul și alți 2 bărbați (de 18 și 27 de ani) din al doilea autoturism.

Un accident rutier s-a produs astăzi, în jurul orei 14, pe DN 67B Pitești – Drăgășani, în satul Păduroiu din Deal al comunei argeșene Poiana Lacului.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

În urma accidentului, în care au fost implicate două autoturisme, au fost rănite 7 persoane ( 4 adulți și 3 copii). O fată de 15 ani este în comă, fiind preluată de un echipaj al Ambulanței și transportată la spital, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

De asemenea, alte două fete, de 16 ani și 9 ani, au fost rănite. Cea de 16 ani prezintă traumatisme la nivelul toracelui, de bazin și cranio-facial, iar cealaltă acuză dureri la picioare și prezintă echimoze (vânătăi). ”Au primit îngrijiri medicale și sunt transportate la spital de către echipajul SMURD”, informează ISU Argeș.

Adulții au fost și ei preluați de echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Argeș. Conform sursei citate, nu au suferit răni grave, prezentând contuzii și escoriații (zgârieturi).

La fața locului s-au mobilizat: un echipaj cu o autospecială, un echipaj cu ambulanță SMURD și alte 4 de la SAJ.

Pe de altă parte, conform Centrului Infotrafic al Poliției Române, impactul dintre cele două autoturisme a fost frontal. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ. Vom reveni cu amănunte.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90