New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: IMPACT VIOLENT, CU VICTIME

UPDATE: Impact violent, cu victime. Poliția Argeș informează că în accident au fost implicate două autoturisme Dacia Logan. O mașină se deplasa pe direcția Domnești – Piscani, iar cealaltă venea din sens opus. Unul dintre autoturisme ar fi intrat pe contrasens. În urma impactului, o mașină s-a răsturnat.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Au fost rănite toate cele 3 persoane aflate în autoturismul răsturnat: șoferul, în vârstă de 21 de ani, din Pietroșani, o piteșteancă de 19 ani și un bărbat de 24 de ani tot din Pietroșani. Rănit a fost și celălalt șofer, de 29 de ani, din Pitești, care era singur în mașină.

Toți au fost transportați cu ambulanțele la spital.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Polițiștii rutieri vor stabili exact circumstanțele producerii accidentului. 

Cu puțin timp în urmă, două autoturisme au fost implicate într-un accident de circulație pe DJ 731 pe raza comunei Pietroșani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, cel puțin trei persoane sunt rănite, dintre care una mai grav.

La locul accidentului au fost trimise o ambulanță SMURD și o alta de la Serviciul Județean de specialitate. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90