930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: IMPACT VIOLENT, CU VICTIME

UPDATE: Impact violent, cu victime. Poliția Argeș precizează că ” un șofer de 50 de ani, din Pitești, a ieșit din benzinărie fără să se asigure. A intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe direcția Pitești – Albota, condus regulamentar de o femeie de 27 de ani din orașul Costești.”

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Sursa citată mai precizează că au fost transportate la spital 7 persoane: din mașina care a ieșit din benzinărie 3 persoane (o fetiță de 12 ani, o femeie de 50 de ani și șoferul), iar din al doilea autoturism 4 femei (de 27, 32, 37 și respectiv 51 de ani).

Victimele nu au fost rănite grav. 

Citiți și: Bravo, Ștefan! Omul potrivit la locul potrivit! Intervenția lui a fost salvatoare

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș precizează că un accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe strada Calea Craiovei din Pitești.

Poliția Argeș precizează că se circulă alternativ, pe o singură bandă de mers.

Potrivit primelor informații, trei persoane ar fi rănite. În accident sunt implicate două autoturisme.

La fața locului intervin un echipaj SMURD și o ambulanță.  Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3