Donaris 930 x 122

bascov

UPDATE: IMPACT VIOLENT. TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE: Impact violent. Trimisă descarcerarea. În urma accidentului, o singură persoană, o femeie de aproximativ 50 de ani, a fost rănită și transportată la spital. Nu a mai fost nevoie de intervenția echipajului de la descarcerare. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Potrivit Poliției Argeș, un Logan care se deplasa pe direcția Pitești – Râmnicu Vâlcea a fost acroșat în partea din spate de un TIR care circula pe aceeași direcție. Autoturismul a fost răsturnat într-un șanț. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, raza comunei argeșene Bascov, în satul Valea Ursului.

Citiți și: Incredibil: Și-a dat singur foc la casă, lângă Pitești

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, 3 persoane ar fi rănite.

Intervin un echipaj SMURD, un altul cu modul de descarcerare, dar și două ambulanțe. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90