New Profesional Consult 930 x 122

copil

UPDATE: O BESTIE DIN ARGEȘ A VRUT SĂ UCIDĂ UN COPIL DE 7 LUNI

UPDATE: O bestie din Argeș a vrut să ucidă un copil de 7 luni. Bărbatul a fost arestat preventiv. 

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

„Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au pus în executare un mandat de reținere pentru 24 de ore față de un bărbat de 37 de ani din Poiana Lacului, bănuit de tentativă de omor.

Din cercetări a rezultat că pe 15 septembrie 2019 cel în cauză l-ar fi lovit pe fiul concubinei sale, în vârstă de 7 luni.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Bărbatul va fi prezentat Tribunalului Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite Poliția Județeană.

Mama băiețelului de 7 luni se mutase în comuna argeșeană Poiana Lacului, la agresor, în urmă cu 3 luni. Femeia, de 27 de ani, din județul Ilfov, este căsătorită și mai are cu soțul său o fetiță de 10 ani. Inițial, când s-a mutat la concubin (împreună cu care trăia deși în acte este căsătorită), a luat și fetița cu ea. Ulterior, însă, copila a ajuns la tatăl său.

Incidentul a avut loc în seara zilei de duminică, 15 septembrie. Aflați la niște vecini, la un grătar, agresorul ar fi consumat băuturi alcoolice și, din cauza geloziei, s-a certat cu mama bebelușului. Odată ajunși acasă, individul a agresat-o pe concubină și l-a lovit pe băiețelul de 7 luni cu pumnul în cap.

Femeia a sesizat autoritățile și a mers cu copilul la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Ieri, bebelușul a fost externat, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial. Femeia s-a întors cu copilul în județul Ilfov.

Amintim că luna trecută un bărbat din Merișani a fost arestat preventiv după ce a ucis o fetiță de 2 ani. Detalii, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90