930 x122 grota rece

Arges

UPDATE: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ

UPDATE 2: Șase persoane au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Astăzi, 3 noiembrie, vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de arestare preventivă, transmite Poliția Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

UPDATE 1: În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 5 autovehicule. De asemenea, au fost ridicați bani, peste 20 de motoferăstraie și telefoane mobile în privința cărora există indicii că ar fi fost folosite sau că ar proveni din infracțiuni și a căror valoare totală depășește 35.000 de lei.

Totodată, au fost confiscați peste 30 de metri cubi de material lemnos, deținuți fără documente legale de proveniență și transport.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Până în acest moment, 14 persoane au fost duse la sediul Poliției Orașului Topoloveni pentru audieri.

De asemenea, au fost ridicați bani, peste 20 de motoferăstraie și telefoane mobile, cu privire la care există indicii că ar fi fost folosite sau că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni și a căror valoare totală depășește 35.000 de lei.

Totodată, au fost confiscați peste 30 de metri cubi de material lemnos, deținuți fără documente legale de proveniență și transport.

Până în acest moment, 14 persoane au fost conduse la sediul Poliției Orașului Topoloveni, pentru audieri.

Acum: Percheziții în Argeș. La această oră, poliţiştii din comuna Călinești și din orașul Topoloveni, sprijiniți de luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române, fac 11 percheziţii domiciliare în comunele Călinești și Priboieni.

Perchezițile se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni la locuințele unor persoane bănuite de tăiere ilegală și furt de material lemnos, delapidare și abuz în serviciu.

Din cercetări s-a stabilit că, de la începutul lunii iulie a acestui an și până în prezent, suspecții ar fi tăiat și comercializat ilegal aproximativ 300 de metri cubi de material lemnos.

De asemenea, s-a mai stabilit că, în aceeași perioadă, două dintre persoanele vizate, în calitate de funcționari publici (pădurari), ar fi facilitat activitățile de tăiere ilegală și de furt.

Prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 60.000 de lei. Mai multe persoane vor fi duse la sediul Poliției orașului Topoloveni pentru audieri. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90