930 x122 grota rece

accident

UPDATE: PERSOANE RĂNITE, MAȘINI AVARIATE

UPDATE: Persoane rănite, mașini avariate. Un șofer de 44 de ani din comuna Dârmănești, care conducea un autoturism pe bulevardul Dacia, dinspre Colibași către Racovița, la intersecția cu strada Uzinei nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers la stânga.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Mașina a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus, condus de o șoferiță de 26 de ani din Mioveni. Șoferița s-a ales doar cu escoriații la mâna stângă. A primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital. 

Șoferul vinovat și pasagera din dreapta față, soția acestuia, o femeie de 43 de ani, tot din Dârmănești, au fost răniți. Conducătorul auto a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar soția lui acuza dureri toracice și prezenta suspiciune de fractură la mâna stângă. Ambii au fost transportați la spital. 

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs cu puțin timp în urmă în orașul Mioveni, în zona supermarketului Lidl.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș) anunță că două persoane au fost rănite ușor și vor fi transportate la spital.

„Polițiștii Biroului Rutier Mioveni fac cercetarea la fața locului pentru eliberarea cât mai rapidă a părții carosabile”, transmite Poliția Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90