NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ȘOFER BĂUT, ACCIDENT ÎN ARGEȘ

UPDATE: Șofer băut, accident în Argeș. Azi-dimineață, în jurul orei 3:40, un accident rutier a avut loc pe DJ 508, în comuna argeșeană Rătești.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Un bărbat de 37 de ani, din Teiu, în timp ce conducea un autoturism dinspre Teiu către Rătești, a pierdut controlul volanului, autoturismul răsturnându-se pe plafon, în afara părții carosabile. În urma accidentului, șoferul a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

A ajuns la spital și pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce polițiștii ajunși la locul accidentului au constatat, în urma testării cu aparatul etilotest, că șoferul băuse.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

De asemenea, bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autoritățile din Marea Britanie, fără drept de a conduce pe teritoriul României.

„A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără drept și, respectiv, conducere sub influența băuturilor alcoolice”, precizează Poliția Argeș.

Au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială, un altul SMURD și o ambulanță.  (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90