NOR CURIER 930X122

Pitesti

UPDATE: TÂNĂR REȚINUT. ACUZAȚII GRAVE

UPDATE: Pitești: Tânăr reținut. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă, transmite Poliția Argeș. 

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Politia Municipiului Pitesti va reține în următoarele minute un tânar, de 20 de ani, din comuna argeșeană Drăganu, bănuit de tâlhărie calificată.

Potrivit Poliției Argeș, tânărul este bănuit că în seara zilei de duminică, 22 octombrie, ar fi pătruns într-un magazin din cartierul piteștean Găvana, ar fi amenintat vânzătoarea și două cliente și ar fi furat aproximativ 600 de lei.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cel mai probabil, în respectiva seară, tânărul ar fi consumat substanțe interzise (droguri). Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3