NOR CURIER 930X122

Arges

UPDATE: TURIȘTI STRĂINI, BLOCAȚI ÎN ARGEȘ

UPDATE: Jandarmeria Argeș a precizat că, în sprijinul turiștilor, a intervenit un angajat al Primăriei Sălătrucu cu un buldoexcavator. Turiștii și-au continuat drumul către Curtea de Argeș. 

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Turiști străini, blocați în Argeș. Doi turiști belgieni au rămas blocați cu un autoturism pe un drum forestier din comuna argeșeană Sălătrucu.

Informația ne-o furnizează Jandarmeria Argeș.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Potrivit sursei citate, turiștii, în vârstă de 23 și, respectiv, 24 de ani, au închiriat un autoturism Dacia, cu care au vrut să ajungă la Cetatea Poenari. Pe drum, însă, au rămas blocați și au apelat numărul unic de urgență 112.

”Au fost localizați cu ajutorul coordonatelor GPS, o patrulă de jandarmi împreună cu lucrători din Serviciul de Salvamont Arges deplasându-se către ei. Turiștii nu sunt răniți și nu solicită ambulanță.”, transmite Jandarmeria argeșeană.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90