930 x122 grota rece

angajări

VAL DE NOI ANGAJĂRI LA SPITALE ARGEȘENE

Spitalul Județean de Urgență din Pitești și Spitalul de Psihiatrie din Vedea organizează concursuri de recrutare pentru ocuparea unor funcții vacante.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Astfel, Spitalul Județean organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de muncitor calificat IV – liftier – 2 posturi.

14 octombrie 2019 este termenul limită pentru depunerea dosarelor. Probele vor avea loc astfel: pe 21 octombrie – proba scrisă, iar pe 24 octombrie – interviul, ambele de la ora 9.

Citiți și: Dramă într-un județ vecin Argeșului! Un asistent medical de doar 30 de ani s-a stins fulgerător!

Detalii, pe pagina oficială de internet a spitalului. De asemenea, amănunte pot fi obținute la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti (Aleea Spitalului, nr. 36) sau la numărul de telefon 0248/287.150 (interior 177). Mai multe amănunte, AICI.

La rândul său, Spitalul de Psihiatrie „Sfânta Maria” din Vedea angajează tot pe perioadă nedeterminată asistent medical generalist debutant – 4 posturi. Mâine, 8 octombrie 2019, este ultima zi în care cei interesanți mai pot depune dosarele de înscriere.

Proba scrisă va avea loc pe 16 octombrie, de la ora 9, iar interviul va fi susținut pe 22 octombrie 2019, de la ora 10. Detalii despre concurs, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90