930X122 MAIA

bratianu

VANDALISM PE BULEVARDUL BRĂTIANU

Vandalism pe bulevardul Brătianu. Persoane rămase (ca de obicei!) neidentificate au rupt gardul de protecție de pe bulevardul IC Brătianu din capătul străzii Griviţei din centrul Piteştiului.

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

Gardul avea menirea de a ţine pietonii departe de carosabil, în condiţiile în care în imediata apropiere se află un pasaj subteran pietonal. Pasajul nu poate fi folosit, însă, de toată lumea, deoarece nu are rampă de acces sau scări rulante. Persoanele în vârstă şi mamele cu cărucioare cu copii nu îl pot utiliza.

Indivizii care au distrus gardul ar trebui să fie amendați și să plătească reparațiile. Dar cine să dea de urma lor? Poliția Locală nu este în stare. În nenumărate alte cazuri similare, autorii au rămas tot neidentificați.

Citiți și: Argeș. A distrus gardul unei vile cu Loganul

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3