930 x122 grota rece

autostrada pitesti-sibiu

VESTE PROASTĂ DESPRE AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU

Veste proastă despre autostrada Pitești-Sibiu. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, se declară dezamăgit de firma care a elaborat studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu – Piteşti, pentru că a întârziat predarea a două dintre secţiuni, scrie mediafax.

Citiți și: Imagini ,,din cer” cu cele mai complexe lucrări de pe cea mai așteptată autostradă

”Noi am prelungit termenul acestei firme. Eu am găsit proiectul blocat la Minister când am ajuns. Am prelungit cu încă şase luni, pentru a finaliza toate studiile de fezabilitate pentru cele cinci secţiuni. Până în momentul de faţă ne-au adus secţiunile unu şi cinci, evident, pe care le-am şi lansat pe SEAP, şi secţiunea patru, în timp ce doi şi trei urmează să le aducă.

Dacă nu se vor încadra în termenul contractual vom încheia contractul cu ei”, a declarat Cuc aflat la o conferință de presă în Constanța, informează sursa citată.

Citiți și: Primul tunel de autostradă din România! Imagini uluitoare cu stadiul lucrărilor

În iulie, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţa că documentaţia pentru licitarea secţiunilor 1 şi 5 din Autostrda Sibiu-Piteşti a fost trimisă către Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), termenele prescrise arătând că tronsoanele respective vor fi finalizate în anul 2022. (Sursă: mediafax, Titlul și editarea: ePitești, Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA