EcoMoto 930×122

ionica

VICEPRIMARUL IONICĂ A PRELUAT OFICIAL ATRIBUŢIILE PRIMARULUI PENDIUC

Aseară a avut loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local al municipiului Piteşti, cel mai important punct de pe ordinea de zi fiind cel privind delegarea atribuţiilor primarului Tudor Pendiuc către viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Delegarea atribuţiilor nu a fost făcută deoarece s-ar fi emis vreun ordin de suspendare, ci deoarece primarul nu îşi mai poate îndeplini sarcinile de serviciu, fiind în arest la domiciliu în dosarul „Publitrans – CNCD – Girexim”.

„Arestul la domiciliu nu este factor care să genereze suspendarea domnului primar. Sunt convins că nici nu se va ajunge la aşa ceva. Dar erau treburi presante de făcut şi era nevoie ca atribuţiile să fie date cuiva, pentru ca activitatea să poată continua normal.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Am mai fost în postura de a-i ţine locul domnului primar, deci nu e o problemă. Sper, pe de altă parte, ca domnul primar să revină cât mai repede la serviciu, pentru că este nevoie de dumnealui”, ne-a declarat Cornel Ionică.

Vă reamintim că Tribunalul Bucureşti a decis, în 8 noiembrie, arestarea preventivă a primarului din Piteşti, Tudor Pendiuc, şi a oamenilor de afaceri Valentin Vişoiu, Constantin Scarlat şi Gheorghe Văsîi, în dosarul de corupţie legat de atribuirea şi prelungirea unui contract privind transportul public local. Fiica primarului, fosta realizatoare TVR Emanuela Elena Pendiuc, şi Florin Şerban Barbu, care fuseseră reţinuţi de procurorii DNA, au fost puşi în libertate, judecătorul dispunând în cazul acestora măsura controlului judiciar.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3