SMART KIDS 930X122

Corodi

(VIDEO) „ARIPI” FRÂNTE. DEZASTRU LA RENUMITA BAZĂ SPORTIVĂ

Dezastru la baza sportivă „Aripi”. Am semnalat recent situaţia dezastruoasă în care se află baza sportivă „Aripi” a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Piteşti (detalii, AICI).

Citiți și: Fotbalul argeșean are viitor datorită lor! Iată campionii

Facem precizarea că, în urma articolului respectiv, ne-au contactat telefonic mai mulți părinți pentru a ne sprijini în demersul nostru de a spune lucrurilor pe nume vis-a-vis de complexul sportiv. Părinții se plâng de condițiile precare pe care copiii lor le îndură aici pentru un vis frumos, acela de a ajunge fotbaliști de performanță.

Ei bine, în loc să ia măsuri pentru remedierea situaţiei, conducerea unităţii, reprezentată de directorul Silviu Corodi, a convocat părinţii la discuţii particulare pentru a dezminţi informaţiile publicate de noi.

Citiți și: Vizită FULGER și decizia MOMENTULUI! Se refac terenurile de la „Aripi” Pitești!

Am mers din nou la faţa locului, pentru a vedea dacă, nu cumva, s-au făcut reparaţii. Nici vorbă! Există gropi în suprafaţa de joc, gardurile de protecţie lipsesc pe alocuri, sunt sârme care pot răni copiii, terenul din spatele terenului principal este plin de gunoaie şi de ciment crăpat invadat de buruieni, iar băncile de rezervă arată cumplit. Despre ce vorbim, așadar?

Că nu e uşor să manageriezi un liceu, o ştim şi o înţelegem. Ce nu înţelegem este încăpăţânarea unora de a ascunde adevărul şi de a-şi masca neputinţa prin a distrage atenţia. Prin urmare, am solicitat (DIN NOU!) puncte de vedere de la Primăria Piteşti și Inspectoratul Şcolar Argeș.

„Baza este în grija unităţii de învăţământ.”, ne-a declarat viceprimarul Laurenţiu Zidaru. Tragem concluzia că directorul LPS Pitești, Silviu Corodi, trebuie să se îngrijească de acest aspect.

Pe de altă parte, Dumitru Tudosoiu, inspectorul general școlar al județului, ne precizează:

„Ştiu că este în litigiu o parte din baza sportivă de la „Aripi”, aşa că până nu se termină litigiul nu se pot face investiţii. Mai mult, profesorii de acolo au făcut ei ce au putut pentru a îngriji baza. Pe terenul de ciment – am fost informat de conducerea unităţii – nu se fac antrenamente. Sincer, mă gândesc cu groază la o eventuală decizie definitivă a instanţei de judecată pentru retrocedarea terenului de acolo, s-ar putea bloca toată activitatea!”.

Corect, domnule Tudosoiu, dar, punctual, cu următoarele amendamente:

1.Ce treabă are terenul cu iarbă, în privința căruia există problema retrocedării, cu terenul sintetic, eventual cu terenul dezafectat și cu vestiarele care se află, toate, într-o stare jalnică?

2.Profesorii sunt profesori, nu trebuie ca ei sa facă curățenie sau să se îngrijească de eventualele reparații ale bazei sportive. Dacă este așa cum spuneți, de ce nu îl puneți pe directorul Corodi să facă aceste lucruri, și el este profesor, poate chiar se pricepe mai bine?!?

3.Normal că directorul Silviu Corodi v-a informat că pe terenul dezafactat nu se fac antrenamente, pentru că NU se pot face, având în vedere starea în care se află acesta!

4.Va rugam, priviți imaginile următoare, credeți că mai au nevoie de alte comentarii?

Firesc ar fi fost să îl sunăm iar și pe directorul LPS Pitești pentru un nou punct de vedere, însă, ținând cont de agresivitatea verbală pe care acesta a manifestat-o la precedenta noastră convorbire telefonică, am preferat să ne vedem de treabă.

Se spune că o poză face cât o mie de cuvinte. Vă lăsăm pe dumneavoastră, cititori, părinți și antrenori, să urmăriți imaginile filmate la baza sportivă Aripi Pitești și să trageți concluziile care se cuvin. Promitem că vom urmări subiectul până la rezolvarea acestuia.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3