New Profesional Consult 930 x 122

accident

(VIDEO) BASCOV: ACCIDENT FILMAT ÎN DIRECT

Bascov: accident filmat în direct. Cu o cameră video de la bordul maşinii lui, un șofer a filmat momentul în care autoturismul său a fost acroșat în trafic de o dubă. Potrivit imaginilor, s-a întâmplat joi, 27 octombrie 2016, în sensul giratoriu de la intrarea în comuna argeșeană Bascov. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Şoferul care a filmat le recomandă tuturor conducătorilor auto să îşi monteze camere video la bord. Acestea, spune șoferul, sunt foarte utile în dovedirea nevinovăţiei sau, din contră, a vinovăţiei într-un astfel de caz. Inițial, precizează șoferul, Poliţia Rutieră a concluzionat că este vorba despre „culpă comună”. Potrivit sursei citate, după ce au văzut imaginile video oamenii legii şi-au schimbat părerea şi au stabilit că vinovat este şoferul autospecialei.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

„Dacă nu aveam cameră video pe mașină, acum eram bun de plată. Recomand celor care încă nu au o cameră video să cumpere cât mai repede, pentru a evita astfel de situații neplăcute.”, afirmă șoferul care a filmat în direct accidentul. (Sursă video: trafictube.ro)

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • pericol public! spune:

    eu zic sa mearga sa predea permisul de coducere, iar agentu’ care a constatat ca nu are nici o vina sa-si dea demisia.

    pentru explicatii amanuntite vedeti comentariile de pe trafictube/failtrafic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3