NOR CURIER 930X122

ana

(VIDEO) FUNERALIILE REGINEI ANA S-AU ÎNCHEIAT

Funeraliile Reginei Ana a României s-au încheiat. Ziua de doliu național a început în Piaţa Palatului din Bucureşti, la ceremonia religioasă oficiată de Arhiepiscopul Ioan Robu asistând membri ai Familiei Regale şi reprezentanţi ai Familiilor Regale străine, precum şi o mulțime de oameni simpli, care au venit îmbrăcaţi în doliu, cu buchete de flori. Trupul neînsufleţit a fost depus în necropola noii Catedrale Arhiepiscopale și Regale din Curtea de Argeş.

Citiți și: PRINCIPESA MARGARETA VINE ÎN ARGEȘ. INTRAREA PENTRU PUBLIC, LIBERĂ

La funeraliile Majestăţii Sale Defuncte Regina Ana a României au luat parte ASR Principesa Moştenitoare Margareta – Custodele Coroanei române, ASR Principele Radu, ASR Principesa Elena, ES domnul Alexander Philips Nixon, ASR Principesa Sofia, ASR Principesa Maria, domnul Nicolae Medforth-Mills şi domnişoara Elisabeta Maria Biarneix, membri ai Familiilor Imperiale ale Rusiei, Austriei și Germaniei, dar şi membri ai Familiilor Regale din alte ţări europene.

Citiți și: LI S-A FĂCUT RĂU LA FUNERALIILE REGINEI ANA

La ceremonia, emoționantă și de o decență tulburătoare, din Curtea de Argeş au asistat mii de persoane. Slujba religioasă a fost oficiată de Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic, de Înaltpreasfințitul Mitropolit Nifon – Arhiepiscopul Târgoviștei și de ÎPS Iosif – mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale. (Video și foto: Mihai Neacșu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90