EcoMoto 930×122

Pitesti

(VIDEO) INFOTRAFIC PITEȘTI

Infotrafic Pitești. O echipă a redacției noastre a monitorizat și astăzi traficul rutier pe câteva străzi din municipiu. Printre altele, zonele monitorizate – aproape de ora ieșirii angajaților de la serviciu – sunt intersecția din Centru de la Finanțele Publice pe bulevardul Republicii, strada Ion Antonescu și intersecția bulevardului Eroilor cu strada Exercițiu.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Față de alte zile sau intervale orare, circulația rutieră se desfășura fluent.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Sunt, însă, zile și perioade de-a lungul unei zile în care traficul auto în Pitești este infernal. Soluțiile întârzie să apară, deși intenții există. Pentru zona Gura Trivăii, de exemplu, Primăria are în plan construirea unui pasaj rutier subteran. Materializarea proiectului întârzie, însă. De ce? Conducerea Primăriei susține că acesta poate fi realizat doar cu fonduri europene, dar încă nu s-a dat drumul la finanțare. Opinia unanimă a specialiștilor este, însă, că soluția pentru tot traficul aglomerat din municipiu ar fi construirea celei de-a doua centuri ocolitoare a Piteștiului, pe traseul Albota – Trivale – Bascov (Valea Ursului). Guvernanții, indiferent de culoarea lor politică, au ignorat și ignoră acest proiect. Oare la fel se va întâmpla și după alegerile parlamentare din decembrie 2016? (Foto și video: Mihai Neacșu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90