930×122 CAPRA 5

accident

(VIDEO) MOTOCICLIST ACCIDENTAT MORTAL

Motociclist accidentat mortal. Comunitatea motocicliştilor este în stare de şoc după un accident teribil.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Un motociclist în vârstă de 35 de ani a murit pe şoseaua de centură a Buzăului după ce a intrat, în plin, într-o maşină care i-a tăiat calea, potrivit Digi24. Accidentul a fost surprins de o cameră video de supraveghere.

Atenţie! Urmează imagini cu un puternic impact emoţional:

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În imagini se vede cum o maşină opreşte pe marginea şoselei, după care virează la stânga. Din sensul opus se apropie cu viteză motociclistul, care încearcă să oprească, dar nu reuşeşte. Intră în autoturism, iar în urma impactului este aruncat peste maşină. Bărbatul a murit, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva.

La volanul maşinii se afla o femeie din Constanţa, în vârstă de 67 de ani. Ea a susţinut că a trecut pe linie discontinuă şi că s-a asigurat, dar că nu a văzut motociclistul.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul. Femeia a fost audiată și este cercetată pentru ucidere din culpă. (Foto: Arhivă – descriptiv, video: Reporter Buzoian)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90