930X122 MAIA

politia locala

(VIDEO) POLIȚIA LOCALĂ, PARCARE NESIMȚITĂ

Poliția Locală, parcare nesimțită. Instituție publică de interes municipal, Poliția Locală Pitești își face uneori de cap. Aplică amenzi pentru parcările neregulamentare (foarte bine!), dar chiar agenții săi dau un prost exemplu. Priviți imaginile (filmate astăzi, la orele prânzului, lângă Galeria de Artă din centrul Piteștiului)!

Citiți și: Oameni amendați cu mii de lei pentru această faptă!

Am luat legătura cu Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, pentru a ne explica de ce o mașină a instituției este parcată într-un asemenea hal. Răspunsul? O minciună gogonată! ”Colegii mei erau în misiune, au intervenit prompt pentru a opri un scandal izbucnit între niște cetățeni de etnie romă. Într-adevăr, ulterior au fost aplicate și sancțiuni contravenționale pentru parcări neregulamentare.”

Citiți și: Arși la buzunare: Amenzile sunt cuprinse între 1000 – 2000 de lei!

Domnule Aristănțoiu, nu este adevărat! Redactorul ePitești care a realizat filmul de mai sus a stat zeci de minute în zonă și nici urmă de vreun scandal! Scandalos în zonă era doar cum mașina Poliței Locale Pitești fusese parcată alandala pe trotuar!

Și dacă ar fi fost în ”misiune”, legea prevede ca girofarurile să fie aprinse în astfel de situații. Răspunsul purtătorului de cuvânt Aristănțoiu: ”Așa este, girofarurile trebuiau aprinse, colegul a uitat.” Rușine!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA