930×122 CAPRA 5

accident

NERVI PE STRADĂ: UN BANAL ACCIDENT A DEGENERAT ÎN BĂTAIE (VIDEO)

Un eveniment ca de mahala a avut loc în urmă cu câteva zeci de minute pe strada Exerciţiu din Piteşti.

Citiți și: Accident cu patru victime în Argeș: Impact între un camion și un autoturism

Se pare că şoferul unui autobuz Publitrans ar fi acroşat un autoturism Mercedes. Supărat că maşina i-a fost lovită şi că şoferul autobuzului intenționa să plece, conducătorul autoturismului a încercat să îl împiedice pe acesta din urmă să părăsească locul incidentului. Din autobuz, iritat, a coborât un călător grăbit, care s-a năpustit cu pumnii pe șoferul Mercedesului. Din fericire, acesta nu a ripostat, dovedind, mai degrabă, o atitudine defensivă. În cele din urmă, lucrurile s-au calmat, iar șoferul autobuzului a fost lăsat să plece.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Cel puțin până în acest moment la Poliție nu a fost făcută nicio sesizare. (Sursă video: Facebook Info Trafic Piteşti)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • costicla spune:

    in cazul de fata cine a fost de vina? unul din soferi binenteles ca asa e legea, dar cumva nu au avut si ceva ajutor datorita infrastructuri? greu sa circuli regulamentar, idiferent cat ai vrea, pur si simplu nu se poate. trebuie evitat pitestiul la maxim.
    si inca n-a venit vremea rea, sa vezi atunci accidente.
    o sa raspunda cineva pentru asta? trebuie neaparat sa avem un nou #colectiv pentru a se lua masurile necesare?
    nu e suficiet aducerea politistilor in strada, nici nu prea se recomanda, dar masuri de fluidizare a circulatiei sunt obligatorii!
    mare atentie cum se circula seara si mai ales pe ploaie/ceata.
    marcaj aiurea (nu este vizibil seara de nici un fel)+asfalt „negru”(iluminatul public este ineficient, nu are din ce se reflecta lumina)+umezeala=accident
    sa-i rugam pe cei din sibiu sau brasov sa vina sa ne marcheze si noua drumurile? parca si prin valcea sunt ceva mai bunicele….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3