930×122 CAPRA 5

parcul trivale

(VIDEO) BĂTAIE DE JOC ÎN TRIVALE!

Bătaie de joc în Trivale.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Oamenii certați cu bunul simț își fac de cap în parcul Trivale. Sticle de bere, ambalaje, semințe sau mucuri de țigări aruncate pe lângă băncile din parc.

Așa s-ar rezuma în câteva cuvinte priveliștea dezolantă pe care o găsești, de obicei dimineața, după ce seara persoane necunoscute și NEEDUCATE își bat joc de parcul Trivale.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Deși în zonă sunt suficiente coșuri de gunoi (vezi imaginile), se pare că pentru unii este foarte greu să facă un lucru elementar, de bun simț: să arunce gunoiul acolo unde îi este locul. Probabil așa fac și acasă, atfel nu ne explicăm comportamentul suburban de care dau dovadă.

Primăria Pitești se ocupă, așa cum observăm, de întreținerea parcului Trivale, trimițând utilaje care curăță aleile din zonă dimineață de dimineață. Așa este și normal, de altfel! Ce să facem, însă, cu oamenii cu comportament primitiv?

Poliția Locală? Se aude? Se vede? Acționați în consecință, domnilor!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3