Donaris 930 x 122

dn 73

EXCLUSIV! (VIDEO) ŞOFERI „SECERAŢI” AZI CU PISTOLUL RADAR

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Şoferi „seceraţi” azi cu pistolul radar. Amenzi şi puncte de penalizare au primit astăzi şoferii care au depăşit viteza legală pe DN 73 Piteşti – Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeşene Mărăcineni.

Sancţiunile au fost date cu ocazia unei acţiuni a Serviciului Rutier Argeş. Poliţiştii au folosit pistolul radar cu laser.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

O echipă ePiteşti a surprins imagini de la faţa locului cu şoferi înregistraţi cu viteze peste limita legală din zonă de 50 de kilometri.

După cum ne-a declarat la finalul materialului video Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, astfel de acţiuni cu pistolul radar cu laser sunt organizate frecvent pentru că viteza este principala cauză a accidentelor rutiere.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3