930×122 CAPRA 5

alexandru văjan

FUM TOXIC ÎN PITEȘTI? ALO, GARDA DE MEDIU?

Fum toxic în Pitești? Alo, Garda de Mediu? A trecut o lună de când am semnalat pentru prima dată o problemă pe care autoritățile abilitate pare că nu o văd: fumul gros care iese periodic din coşul unei societăţi comerciale de pe platforma Nova Textile (țesături din bumbac și de tip bumbac) din Pitești. Subiectul pe larg și imagini, AICI și AICI.

Citiți și: Pitești. Absolut SCANDALOS! Imagini de groază! Ce a ajuns în apele Argeșului

Din păcate, după cum puteți vedea din imaginile următoare, primite, din nou, din partea cititorilor noștri, situația este neschimbată.

Citiți și: (VIDEO) FUM GROS ÎN ZONA NOVA TEXTILE!

Deși am contactat de nenumărate ori reprezentanții Gărzii de Mediu Argeș, inclusiv pe comisarul-șef Alexandru Văjan, până în momentul de față instituția nu a prezentat un punct de vedere clar, oficial. Este sau nu periculos fumul pentru sănătatea oamenilor? Există sau nu risc de poluare?

Așteptăm un punct de vedere oficial al instituției, din care să reiasă negru pe alb că fumul nu îi afectează pe oameni, că fumul nu este toxic, un document prin care Garda de Mediu Argeș să își asume că situația nu prezintă absolut niciun pericol.

Le reamintim cititorilor noștri că pot transmite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro sau la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3