930×122 CAPRA 5

drum expres

(VIDEO) A ÎNCEPUT CONSTRUIREA DRUMULUI EXPRES PITEȘTI-CRAIOVA

A început construirea drumului expres Pitești-Craiova. Lucrările la viitorul drum expres Pitești-Craiova au început, a anunțat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Concret, este vorba de Centura Balșului, parte a tronsonului 2 – lotul 1 (18,5 km – varianta de ocolire Balș, care se va întinde între km 17+700 și km 36+200) din viitorul drum expres.

Vă prezentăm imagini de la fața locului:

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

„Se lucrează la realizarea fundațiilor indirecte pentru lucrările de artă, la drumurile de acces, la amenajarea platformelor pentru realizarea fundațiilor, dar și la montarea stației de betoane”, a precizat ministrul, după o vizită făcută în weekend pe șantier.

Între timp, tronsoanele 3 și 4 ale viitorului drum expres Pitești-Craiova sunt încă în faza de licitație. Mai exact, este vorba despre o reluare a licitaților, licitațiile anterioare fiind anulate din cauza contestării lor în justiție.

Viitorul drum expres Pitești-Craiova ar urma să aibă 121 de kilometri.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90