930×122 CAPRA 5

acces interzis

(VIDEO) ACCES INTERZIS ȘI NU PREA PE O STRADĂ DIN PITEȘTI. COPII ÎN PERICOL

Acces interzis și nu prea pe o stradă din Pitești. Copii în pericol. Strada Despot Vodă, arteră de circulație care face legătura între străzile Exercițiu și Traian este o stradă mai… specială.

Citiți și: Atenție! Se oprește circulația

Aflată în vecinătatea Școlii Gimnaziale „Traian” și a pieței cu același nume, pe strada Despot Vodă sunt amplasate două indicatoare „accesul interzis”. Prin urmare, circulația rutieră nu este permisă pe niciun sens al străzii.

Însă, la fața locului, duminică, 13 octombrie, am filmat mai multe autoturisme pe respectiva arteră de circulație.

Citiți și: Atenţie, opresc maşini. Poliţiştii s-au „instalat” în zonele reconfigurate rutier în Piteşti

Potrivit oamenilor din zonă, mașinile le-ar aparține comercianților de la piața „Traian”. Întrebarea este, de ce nu există, pe lângă semnele de „accesul interzis”, și indicatoare care să precizeze clar cine și când are voie să intre pe stradă, în acest caz comercianții.

„Nu am găsit nimic la Comisia de Circulație, am sunat la ADP (Administrația Domeniului Public) să vadă și ei, să vedem cum au fost montate acele indicatoare. Bănuiesc că au fost montate la solicitarea cuiva de la școală, părinți, că se circulă pe acolo pe stradă și copiii nu sunt în siguranță.

Școala (n.r. „Traian”) nu are nici trotuar, copiii ies direct din curtea școlii în stradă. Bănuiesc, bănuiesc că din cauza asta s-au pus semne de interzis în ambele sensuri, ca elevii să fie în siguranță (…) Dacă șoferii trec, își asumă”, ne declară Iulian Chiriță, director executiv al Direcției Tehnice a Primăriei Pitești, chestionat pe marginea acestui subiect.

Iulian Chiriță ne-a dat asigurări că va reveni cu un telefon în momentul în care va „descifra” misterul. Până atunci, Poliția Locală  supraveghează Școala „Traian”, la începerea și, respectiv, sfârșitul orelor de curs, echipaje ale instituției fiind la fața locului pentru siguranța elevilor.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90