930×122 CAPRA 5

budeasa

(VIDEO) ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE ÎN BUDEASA. APELUL PRIMARULUI

Acțiune de ecologizare în Budeasa. Apelul primarului. Pentru a marca Ziua Pământului, la inițiativa primarului Nicolae Mihail Rachieru, în Budeasa a fost organizată ieri o acțiune de ecologizare.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Acțiunea s-a desfășurat în zona barajului Budeasa, iar la ea au participat o echipă din Primăria Budeasa, coordonată de primarul Rachieru, copiii de la Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa și coordonatori ai acestora.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

”Ținând cont că a fost Ziua Pământului, am avut o acțiune de ecologizare în zona barajului Budeasa. Copiii s-au implicat foarte mult și au fost încântați de ceea ce au făcut. Pe această cale, facem un apel către toți cetățenii din comună și nu numai să păstreze curățenia și să respecte munca depusă de copii.”, ne-a declarat Nicolae Mihail Rachieru.

Primarul ne-a precizat că astfel de acțiuni vor mai fi organizate și pe viitor. ”Copiii și-au dorit foarte mult să participe. Ei au purtat ecusoane și tricouri cu mesaje motivaționale.”, ne-a precizat și un reprezentant al Centrului Cultural pentru Școlari Budeasa.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90