Donaris 930 x 122

maracineni

(VIDEO) ACUM: BLOCAJ LA IEȘIREA DIN PITEȘTI

Blocaj la ieșirea din Pitești. În aceste momente traficul pe DN 73 Pitești – Câmpulung, la ieșirea din Pitești, este aproape blocat.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Se circulă infernal pe sensul de mers către Câmpulung. Motivul? Pe lângă numărul mare de autoturisme participante la trafic, între municipiul Pitești și comuna Mărăcineni are loc priveghiul unui bărbat de etnie romă. Drept urmare, în zonă s-au strâns foarte multe persoane, cum se întâmplă de obicei la astfel de evenimente.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

De asemenea, rudele și cunoștințele decedatului au ocupat și trotuarele. Tot pe trotuar este și cortul de unde se aude muzică specifică unui eveniment caracteristic romilor.

Autoritățile competete ar trebui să intervină pentru fluidizarea traficului și, de ce nu, pentru a face ordine în rândul celor care iau parte la priveghi și pentru a restabili liniștea în zonă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90