930 x122 grota rece

asfaltare

(VIDEO) ACUM: CLAXOANE, NERVI, TRAFIC INFERNAL!

Claxoane, nervi, trafic infernal! În sensul giratoriu Târgul din Vale din Pitești se execută la această oră lucrări de asfaltare la partea carosabilă.

Citiți și: Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Traficul rutier în zonă se desfășoară cu dificultate, mașinile deplasându-se cu viteză redusă. Acest lucru le provoacă, bineînțeles, mulți nervi șoferilor.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Vă reamintim că, potrivit Poliției Locale, tronsonul de drum de pe strada Gheorghe Șincai pe sensul de mers dinspre intersecția străzilor Râurilor și Gheorghe Șincai către sensul giratoriu Târgul din Vale este blocat ca urmare a lucrărilor de asfaltare.

Conducătorii auto pot folosi ca variante următoarele trasee:
-spre cartierul Tudor Vladimirescu: strada Gheorghe Șincai – strada Costache Negri – strada Târgul din Vale.
-spre bulevardul I.C. Brătianu: strada Gheorghe Șincai – strada Costache Negri – sensul giratoriu Târgul din Vale – bulevardul I.C. Brătianu, precizează sursa citată. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90