930X122 MAIA

adp

(VIDEO) ACUM: STRADĂ DIN PITEȘTI, ÎNCHISĂ

Stradă din Pitești, închisă. Administraţia Domeniului Public (ADP) Piteşti a început astăzi lucrările de amenajare a unei noi treceri de pietoni supraînălţată (denivelată), pe strada Carol Davila din cartierul Găvana.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Pentru a face lucrările, în urmă cu doar câteva minute ADP a închis temporar strada din zona Liceului „Ion Cantacuzino” (Sanitar). Strada va fi închisă pentru trei ore. Trecerea va fi vopsită mâine.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Primăria are în plan amenajarea unor astfel de treceri de pietoni în dreptul mai multor unităţi de învăţământ, pentru a-i forţa pe şoferi să circule cu prudenţă, astfel încât să fie evitate accidentele rutiere în care să fie implicaţi elevi.

În dreptul altor unităţi de învăţământ – colegiile naţionale „Zinca Golescu” şi „I.C. Brătianu” – municipalitatea a preferat soluţia montării unor semafoare cu buton.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90