930 x122 grota rece

centru

(VIDEO) ALO, PRIMĂRIA? DOMNULE IONICĂ, VĂ PLACE?

Schele peste schele în centrul Piteștiului! Toate – cu un aspect jalnic!

Citiți și: Pitești/Centru: „Avem și bordel! Cu tot cu intervenția Poliției!”

Nu mai devreme de ieri, atrăgeam atenția cu privire la faptul că în multe zone din Pitești, în special în Centru, publicitatea stradală și cea de pe blocuri este excesivă și nu ține cont de cele mai elementare norme de bun simț. Detalii și imagini, AICI.

https://www.facebook.com/150612882249390/videos/166619380648740/

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Tot în zona centrală, mai exact în fața centrului comercial Fortuna, un cadru metalic ”tronează” pe spațiul verde. Momentan, pe cadru nu este poziționat niciun afiș publicitar. Cu siguranță, în perioada imediat următoare va fi!

Oare cine a permis așezarea sinistrei construcții pe spațiul verde? Când se va face ordine în acest domeniu al publicității stradale, astfel încât să nu mai fie lăsat la voia întâmplării totul în acest oraș?

Totodată, vă reamintim că în zona centrală a orașului construcții-suport pentru publicitate stradală ocupă inclusiv locurile de parcare. Imagini, AICI.

Când va înceta acest haos? Municipalitatea, condusă de Cornel Ionică, nu vede cât de rău arată zona centrală a Piteștiului din cauza acestor construcții odioase și a afișelor și reclamelor care atârnă pe orice clădire? Cornel Ionică, vă place?

Așteptăm un punct de vedere CLAR din partea Primăriei Pitești și, implicit, din partea primarului Cornel Ionică cu privire la amplasarea bannerelor publicitare din centrul orașului și nu numai.

Vom urmări subiectul!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3