930 x122 grota rece

alexandra măceșanu

(VIDEO) ALTAR PENTRU LUIZA ŞI ALEXANDRA ÎN PIAŢA „VASILE MILEA”

Altar pentru Luiza şi Alexandra în Piaţa „Vasile Milea”. Drama de la Caracal i-a impresionat profund pe români şi i-a revoltat în bună măsură din cauza reacţiei total inadecvate a autorităţilor de pe toate palierele.

Citiți și: „Singur acasă” în centrul Piteștiului! Spectacol nemaivăzut!

La fel ca şi în cazul incendiului din clubul bucureştean „Colectiv”, şi pentru Luiza şi Alexandra a fost amenajat un fel de altar în Piaţa „Vasile Milea” din Piteşti. Oamenii vin aici şi depun flori şi aprind lumânări.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: ARGEȘEAN REȚINUT ȘI APOI ELIBERAT ÎN DOSARUL TRAFICULUI DE FETE DIN CARACAL

Zona de comemorare este chiar la monumentul din Piaţa „Vasile Milea” dedicat eroilor Revoluţiei din decembrie 1989. Sub portretele celor două fete stă scris mesajul „Luiza şi Alexandra… iertaţi-ne!”. Un mesaj care reflectă neputinţa autorităţilor şi indignarea cetăţenilor care se simt ameninţaţi în fiecare zi a existenţei lor!

DIICOT a anunțat oficial că, în urma analizelor de laborator, a rezultat că ADN-ul din oasele găsite la domiciliul din Caracal al lui Gheorghe Dincă și analizate de experții Institutului Național de Medicină Legală (INML) este al Alexandrei Măceșanu. Subiectul, pe larg, AICI.

În cazul Luizei Melencu, autoritățile nu au încă o concluzie oficială. Însă, Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra și Luiza. Detalii, AICI.

Victimele monstrului din Caracal au fost răpite, violate şi ucise cu o cruzime fără margini.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3