New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

(VIDEO) AȘA DA! GRĂDINIȚĂ MODERNĂ, INAUGURATĂ ÎN BUDEASA

Grădiniță modernă, inaugurată în Budeasa. În Budeasa a fost astăzi un dublu eveniment: festivitatea de început de nou an școlar și inaugurarea Grădiniței cu Programul Prelungit ”Dumbrava cu ștrumfi”. Este prima grădiniță de acest gen din comună.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Potrivit primarului Nicolae Mihail Rachieru (foto), la această grădiniță s-au înscris deja 20 de copii. Preșcolarii au aici parte de toate facilitățile oferite de o grădiniță cu program prelungit din mediul urban. Investiția s-a ridicat la aproximativ 550.000 de lei, bani de la bugetul local și județean.

Primarul Rachieru a tăiat panglica inaugurală.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

”Astăzi am avut două momente deosebite în comuna Budeasa. În primul rând, începerea noului an școlar, ocazie cu care le urez tuturor elevilor mult succes, să obțină rezultate deosebite, iar cadrelor didactice, reușite alături de copii! Al doilea motiv este inaugurarea Grădiniței cu Program Prelungit, un nou concept în Budeasa. Ne-am dorit acest lucru pentru a ne păstra copiii în comună.

Pentru mine școala reprezintă prioritatea acestui mandat, în sensul că trebuie să oferim condiții la nivel european în școli și grădinițe.”, a declarat primarul Nicolae Mihail Rachieru. (Foto și video: Mihai Neacșu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3