(VIDEO) AȘA DA! GRĂDINIȚĂ MODERNĂ, INAUGURATĂ ÎN BUDEASA | ePitesti
Nisan 930 x 122 2

budeasa

(VIDEO) AȘA DA! GRĂDINIȚĂ MODERNĂ, INAUGURATĂ ÎN BUDEASA

Grădiniță modernă, inaugurată în Budeasa. În Budeasa a fost astăzi un dublu eveniment: festivitatea de început de nou an școlar și inaugurarea Grădiniței cu Programul Prelungit ”Dumbrava cu ștrumfi”. Este prima grădiniță de acest gen din comună.

Citiți și: E OFICIAL! NOILE TRASEE DIN ZONA METROPOLITANĂ PITEȘTI

Potrivit primarului Nicolae Mihail Rachieru (foto), la această grădiniță s-au înscris deja 20 de copii. Preșcolarii au aici parte de toate facilitățile oferite de o grădiniță cu program prelungit din mediul urban. Investiția s-a ridicat la aproximativ 550.000 de lei, bani de la bugetul local și județean.

Primarul Rachieru a tăiat panglica inaugurală.

Citiți și: MESAJ DE LA PRIMARUL COMUNEI BUDEASA

”Astăzi am avut două momente deosebite în comuna Budeasa. În primul rând, începerea noului an școlar, ocazie cu care le urez tuturor elevilor mult succes, să obțină rezultate deosebite, iar cadrelor didactice, reușite alături de copii! Al doilea motiv este inaugurarea Grădiniței cu Program Prelungit, un nou concept în Budeasa. Ne-am dorit acest lucru pentru a ne păstra copiii în comună.

Pentru mine școala reprezintă prioritatea acestui mandat, în sensul că trebuie să oferim condiții la nivel european în școli și grădinițe.”, a declarat primarul Nicolae Mihail Rachieru. (Foto și video: Mihai Neacșu)

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066