930×122 CAPRA 5

expo parc

(VIDEO) BĂTAIE DE JOC ÎN EXPO PARC

Bătaie de joc în Expo Parc. Lipsa bunului simț a unor piteșteni sau a cetățenilor din alte localități care vin în Expo Parc atinge cote alarmante.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Zilele acestea, o echipă de teren a ePitești a ajuns în Expo Parc. Lacul din parc arată foarte rău: pe de-o parte din cauza frunzelor căzute, iar, pe de alta, din cauza gunoaielor care plutesc, în voie, pe apă. Cu alte cuvinte, o mare mizerie. Priviți imaginile:

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Cu natura nu ai cum să te lupți, însă nesimțirea trebuie taxată, poate, cu sancțiuni aspre.

Vă precizăm, că atunci când autoritățile desfășoară acțiuni de salubrizare, nu mare le este mirarea să constate că, odată cu golirea apei, găsesc, de la resturi menajere sau haine până la componente auto.

De asemenea, lacul din Expo Parc nu este singurul loc unde bătaia de joc a unor indivizi este ”în floare”. O ultimă situație similară întâlnită de autoritățile locale, în cartierul piteștean Găvana: gunoaie aruncate fix lângă pubelele de gunoi. Amănunte despre subiect, AICI și AICI.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90