(VIDEO) BĂTAIE DE JOC LA CENTRUL-FANTOMĂ | ePitesti
Nisan 930 x 122 2

centrul de informare turistică

(VIDEO) BĂTAIE DE JOC LA CENTRUL-FANTOMĂ

Bătaie de joc la Centrul-fantomă.

Citiți și: AI RĂMAS FĂRĂ LUMINĂ PE STRADA TA? SUNĂ AICI!

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Pitești, situat pe Calea București, în vecinătatea Colegiului Tehnic ”Armand Călinescu”, reprezintă nu doar o investiție perfect inutilă (vezi amănunte AICI). Mai nou, acesta a devenit și o reală bătaie de joc la adresa piteștenilor, argeșenilor și a tuturor celor care ar avea nevoie (dacă ar avea nevoie!) de informații turistice.

Angajații Centrului, plătiți cu bani de la bugetul local, din banii piteștenilor, lipsesc de la serviciu, ușile instituției fiind închise.

Citiți și: PITEȘTENI, VI SE PREGĂTEȘTE CEVA! AVEM LISTA

Deși pe programul de lucru afișat pe ușile Centrului de Informare scrie clar că activitatea se încheie la ora 17, astăzi în jurul orei 15 nu era țipenie de angajat.

Dacă, printr-o minune, cineva ar fi avut atunci nevoie de informațiile atât de ”importante” despre obiectivele turistice din județul nostru, turism foarte „dezvoltat”, de altfel, cui ar fi putut să i se adreseze? În niciun caz angajaților Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Pitești! Poate au ajuns și dumnealor la concluzia că lucrează într-un loc inutil? S-au plictisit să taie frunza la câini pe banii piteștenilor?

New Profesional Consult-555×222
Nisan 570×90