Biroul de Credite

pod

(VIDEO) BĂTAIE DE JOC! PITEŞTIUL S-A MUTAT PE LUNĂ

Bătaie de joc! Piteștiul s-a mutat pe Lună. La această concluzie ajungi când vezi străzile municipiului, cu “cratere” ca pe Lună, străzi pline de gropi, unele de dimensiuni de-a dreptul periculoase.

Citiți și: POD AVARIAT. TRAFIC RESTRICȚIONAT

Un exemplu de ,,circulaţie ca pe Lună” este pe podul peste Râul Doamnei.

Citiți și: (VIDEO) ACUM: PODUL DE PE LUNĂ, ADUS PE PĂMÂNT

,,Mi-am distrus janta de la maşină! Craterele se întind şi pe lungimi de doi metri! Ce ar trebui să fac, să-i dau în judecată?”, acuză în mediul online un şofer revoltat.

Partea carosabilă a podului de la intrarea în Pitești dinspre orașul Ștefănești arată sub orice critică.

Și mai revoltător este că nu cu mulți ani în urmă podul a fost reabilitat și modernizat cu bani europeni. Lucrările de reparații capitale, făcute de firmele piteștene Zeus și Star Trading, au fost gata în toamna anului 2013, pe vremea primarului de tristă amintire Tudor Pendiuc. În 2016, ulterior reabilitării, șoferii au reclamat că la îmbinări (rosturi) au apărut adevărate tranșee (subiectul pe larg, AICI).

În primăvara anului trecut, au fost făcute reparații „pe suprafața căilor de rulaj”, după cum anunța la timpul respectiv Primăria condusă acum de Cornel Ionică, un primar și mai slab decât Pendiuc (AICI, amănunte).

,,Am făcut o expertiză tehnică în urma căreia s-a stabilit clar că proiectul este greșit, iar execuţia podului este defectuoasă. N-a fost pus cât asfalt trebuia şi tot aşa…

Noi acum am început procedurile pentru un proiect de reparare a podului. În momentul în care ni se aduce noul proiect şi ni se spune câţi bani va costa această lucrare, noi (n.r. – Primăria) vom acţiona în judecată proiectantul şi constructorul pentru a recupra respectivii bani şi, în acelaşi timp, vom acționa pentru a scoate la licitaţie podul, să-l aducem la normalitate.

Din păcate, momentan, nu avem voie să intervenim noi.”, declară viceprimarul Sorin Apostoliceanu (foto), contactat telefonic de ePitești.

Pe de altă parte, în ceea ce privește celelalte artere rutiere din Pitești „ciuruite”, viceprimarul Apostoliceanu i-a anunțat tot astăzi pe șoferi, printr-o postare publică pe o rețea de socializare: „Am început, în sfârşit, să frezăm şi să asfaltăm gropile. Apelăm la bunăvoinţa dumneavoastră să aveţi grijă la lucrătorii care muncesc pe carosabil, să respectaţi jaloanele şi să nu circulaţi peste asfaltul proaspăt turnat.”

Jupiter 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066