New Profesional Consult 930 x 122

piața trivale

(VIDEO) BĂTAIE DE JOC! VESTE PROASTĂ PENTRU PITEȘTENII DIN TRIVALE

Bătaie de joc! Veste proastă pentru piteștenii din Trivale. După cum se știe, municipalitatea a demarat lucrările de reabilitare și modernizare a piețelor agroalimentare din cartierele piteștene Găvana și Trivale. În timp ce în piața Găvana lucrările au început conform graficului inițial, în piața Trivale investiția a fost demarată cu întârziere din cauza unei contestații (amănunte, AICI și AICI).

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Începute pe 5 februarie 2018, lucrările la piața Trivale, lucrări făcute de firmele S.C. Zeus S.A. și S.C. Selca S.A. Pitești, ar trebui finalizate în termen de 6 luni, adică pe 5 august anul acesta.

În momentul de față, însă, pe șantierul pieței Trivale nu este nici urmă de muncitor! Tronează, în schimb, maldăre de gunoaie în jurul șantierului, dar și în apropiere de Școala Gimnazială ”Negru Vodă” (fosta nr. 12), cu care piața se învecinează. Priveliștea este dezolantă, iar mirosul din zonă cu greu poate fi suportat.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Am luat legătura cu reprezentanți ai Primăriei Pitești pentru a afla de ce nu se lucrează, așa cum ar trebui. ”Comercianții ne-au rugat ca pe perioada sărbătorilor pascale să îi lăsăm să își vândă produsele acolo. De aceea au fost sistate lucrările, dar vor fi reluate. ”, susține viceprimarul Laurențiu Zidaru. Să îl credem pe viceprimar?!

Bun, admițând, prin absurd, că acesta ar fi motivul real pentru care au fost sistate lucrările, cum este posibil ca Primăria să le permită comercianților să își vândă produsele în asemenea condiții? A fost cineva din Primărie la fața locului să constate gunoaiele și mirosul?

Pe de altă parte, chiar și acceptând ca validă explicația viceprimarului, lucrările ar fi trebuit deja reluate, dat fiind faptul că zilele de sărbătoare legală nelucrătoare au trecut. Ori se așteaptă Paștele Cailor? Când vor beneficia piteștenii din Trivale de o piață modernizată? În acest ritm, ne este greu să credem că lucrările vor fi finalizate la termen.

Totodată, îl invităm pe directorul S.C. Salubris S.A., Gabriel Sabie (foto),”boss-ul” de la Salubris (detalii, AICI), firma care gestionează deșeurile menajere din zonă, să privească cu atenție imaginile filmate astăzi de echipa ePitești. Gabriel Sabie, piteștenii sunt buni doar să plătească? Gunoiul de pe lângă piață și resturile de tomberoane aruncate alandala cine ar trebui să le ridice?

Vă reamintim că, potrivit proiectului, în piața agroalimentară Trivale vor fi făcute următoarele lucrări: reabilitare termică, modernizarea spaţiilor interioare, înlocuirea tâmplăriei metalice şi refacerea şarpantei. De asemenea, structura viitoarelor noi spaţii ar urma să fie din panouri de tip Sandwich şi din tâmplărie de aluminiu cu geam termoizolant.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3