New Profesional Consult 930 x 122

contrabanda

(VIDEO, CAMERA ASCUNSĂ) CONTRABANDA CU ȚIGĂRI, DE NEOPRIT ÎN CEAIR

Contrabanda cu țigări, de neoprit în Ceair. Biroul de Presă al Poliției Argeș a informat recent că anul trecut poliţiştii Secţiei 1 din Piteşti au dispus măsuri preventive în 17 cauze penale de contrabandă cu ţigări. 21 de dosare penale au fost înaintate către unitatea de Parchet, cu propunerea de trimitere în judecată.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Dosarele penale nu îi sperie, însă, pe vânzătorii de țigări de contrabandă din piața Ceair, cea mai mare piață agroalimentară din Pitești. În ciuda raziilor făcute de polițiști și a dosarelor penale, comercianții ilegali nu dispar din piață, invitând pe mai departe potențialii clienții să cumpere cu eternul „refren” „țigări, țigări, țigări…”

Este și cazul tânărului din imaginile pe care le-am filmat astăzi:

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

În perioada în care l-am urmărit, și-a găsit și client. După minute de negocieri, cei doi ar fi bătut palma. Clientul ar fi fost de acord să cumpere pachete de țigări în valoare de 750 de lei. Odată ce au ajuns la un acord, cei doi au plecat împreună către locul în care ar fi fost depozitate țigările „la negru”, nefiscalizate:

Contrabanda cu țigări este în continuare un fenomen de neoprit în Pitești. Situația dă serios de gândit și provoacă un mare semn de întrebare.

Pachetele de țigări sunt confiscate, vânzătorii se aleg cu dosare penale, dar fenomenul persistă.

Comercianții prinși sunt ultima „mână” dintr-un șir căruia autoritățile nu pot (sau nu vor?) să-i dea de capăt. Pornind de la vânzătorul ilegal din piață, verifică cineva lanțul „slăbiciunilor” până la sursa problemei? Uneori ancheta merge ceva mai departe, după cum puteți (re)citi AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90