(VIDEO) CHEIA SUCCESULUI ÎN PITEȘTI. ÎNSCRIE-TE ȘI TU! | ePitesti
Nisan 930 x 122

limbi moderne aplicate

(VIDEO) CHEIA SUCCESULUI ÎN PITEȘTI. ÎNSCRIE-TE ȘI TU!

Cheia succesului în Pitești. Tinerii pe care vi-i prezentăm au deja o carieră profesională temeinică. Toți au urmat cursurile programului de Limbi Moderne Aplicate de la Facultatea de Litere a Universității Pitești.

Citiți și: VESTE MULT AŞTEPTATĂ LA UNIVERSITATEA PITEŞTI

Absolventă a acestui program, Tatiana lucrează acum la o agenție de traduceri în Franța:

Citiți și: DE SUCCES! LIMBI MODERNE APLICATE ÎN PITEȘTI

Și ea absolventă a programului de Limbi Moderne Aplicate de la Facultatea de Litere a Universității Pitești, Daniela este angajată la Dacia – Renault, la Direcția de Logistică:

La rândul ei, Elena activează ca traducător și interpret într-o multinațională:

Și pentru Daniel programul de Limbi Moderne Aplicate a fost cea mai bună opțiune educațională. Tânărul lucrează acum la Grup Renault România:

Poți deveni și tu o poveste de succes urmând cursurile programului de Limbi Moderne Aplicate de la Facultatea de Litere a Universității Pitești!

Pentru mai multe informații, sună la 0729.581.566 sau 0724.007.884 sau vino direct la Departamentul de Limbi Străine Aplicate de pe strada Gheorghe Doja din Pitești, nr. 41. Înscrierile se fac în perioadele 10 – 22 iulie și 1 – 16 septembrie 2017. 

Programul îți oferă o largă deschidere pe piața muncii și, implicit, o carieră cu perspective. Interdisciplinaritate, plurilingvism și interculturalitate sunt principalele 3 obiective ale programului pentru formarea unor cetățeni europeni cu șanse reale pe piața muncii din Europa și Statele Unite ale Americii.

Vrei să vorbești 3 limbi străine? Vrei să lucrezi într-o multinațională sau într-o instituție europeană? Vino la Universitatea din Pitești, la Facultatea de Litere, și înscrie-te în programul de studii Limbi Moderne Aplicate engleză-franceză.

În afara celor două limbi de studiu, pe parcursul celor 3 ani vei învăța aici și limba germană (nivel debutant), dar și noțiuni de economie, drept și informatică.

Specializarea Limbi Moderne Aplicate este orientată către mediul de afaceri și către comunicare multilingvă (traducător/interpret, responsabil de comunicare în lumea afacerilor, responsabil de mediere lingvistică și culturală, profesor, office manager, etc.) și constituie un parcurs academic deschis colaborării internaționale: burse de studii în țară și străinătate, cursuri susținute de profesori străini și stagii de practică în întreprinderi și instituții publice.

Pentru mai multe informații, sună la 0729.581.566 sau 0724.007.884 sau vino direct la Departamentul de Limbi Străine Aplicate de pe strada Gheorghe Doja din Pitești, nr. 41. Înscrierile se fac în perioadele 10 – 22 iulie și 1 – 16 septembrie 2017. 

New Profesional Consult-555×222
Donaris 570×90