930 x122 grota rece

cofetăria sofia

(VIDEO) CONCURS COFETĂRIA SOFIA. CE SPUN CÂȘTIGĂTOARELE

Concurs Cofetăria Sofia. Ce spun câștigătoarele. După cum v-am anunțat, ieri au fost desemnați câștigătorii consursului organizat de Cofetăria Sofia și ePitești.ro (detalii, AICI). Câștigătorii, de fapt câștigătoarele, au fost astăzi la Cofetăria Sofia pentru a-și ridica premiile.

Citiți și: Cofetăria Sofia vă îndulcește sărbătorile!

Am stat de vorbă cu cele trei câștigătoare: Narcisa Micleci (locul I), Doinița Bădărău (locul II) și Crina Brojbă (locul III). Entuziasmate, ele au primit torturile, declarându-ne că nu se aşteptau să se numere printre câştigători.

,,Mulţumesc Cofetăria Sofia şi ePiteşti!”, a fost mesajul celor trei.

Citiți și: CÂȘTIGĂTORII CELOR 3 TORTURI OFERITE DE COFETĂRIA SOFIA ȘI-AU PRIMIT PREMIILE

Cei care vor să cumpere produse dulci cu ocazia sărbătorilor pascale și nu numai sunt așteptați la Cofetăria Sofia. Este situată în cartierul Craiovei, pe strada Calea Craiovei, în blocul B2, la parter, în spatele staţiei de autobuz (fostul complex Boema).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90