930 x122 grota rece

consiliul local

(VIDEO) CONDIȚII DE LUX PENTRU ȘEFIMEA PITEȘTIULUI

Se lucrează în continuare la modernizarea sălii de ședințe a Consiliului Local Pitești, situată în incinta clădirii Primăriei. Investiția ar fi trebuit să fie finalizată în vara acestui an, lucrările fiind în întârziere.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Odată terminate lucrările, aleșii locali ai piteștenilor vor  avea parte de condiții de lux: mobilier și parchet nou, elemente moderne de tâmplărie și instalaţii de sonorizare şi de videoproiecţie de ultimă generație.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Lucrările au început în ianuarie 2019, de atunci ședințele de Consiliu Local desfășurându-se la sediul, de pe Calea București, al Filarmonicii.

Amintim că în luna iulie a anului trecut a fost emisă o hotărâre de Consiliu Local prin care s-a aprobat un deviz estimativ de cheltuieli de peste 1.000.000 de lei pentru reabilitarea sălii mari de ședințe a Primăriei municipiului Pitești.

În această sală, care a mai fost modernizată în urmă cu câțiva ani și tot cu bani de la bugetul local ca și acum, se desfășoară ședințele consilierilor locali, ședințe ale conducerii, directorimii și personalului din Primărie, dar și evenimente publice de altă natură.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90