Donaris 930 x 122

consilier parlamentar

(VIDEO) UPDATE: CONSILIER PARLAMENTAR OPRIT ÎN TRAFIC, LIMBAJ DE MAHALA

UPDATE: Consilier parlamentar oprit în trafic, limbaj de mahala. „Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile.

Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat!

Citiți și: Poliția/Traficul în această dimineață: unde se circulă cu dificultate

Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!”, a anunțat pe pagina sa de socializare Laura Moagher.

Lucian Rădulescu, consilier la Camera Deputaților, a fost filmat în timp ce amenință un agent de poliție care vrea să îl amendeze pentru că ar fi oprit în dreptul unui indicator rutier care interzice acest lucru.

Imaginile au fost filmate de agentul de poliție amenințat și date publicității de Marian Godină.

„Nu cred că trebuie să ai conflict cu mine!”, îi spune Lucian Rădulescu polițiștului la începutul filmării. VIDEO, AICI. Atenție, limbaj licențios!

Lucian Rădulescu este consilier al deputatului PSD de Prahova Laura Moagher, care a câștigat mandatul de parlamentar în urma alegerilor din anul 2016.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90